phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Kонфигурации

Office, Professional, Extreme и Gamer конфигурации по најповолни цени само во продажниот салон на СофтМак...

Прочитај повеќе...

Лаптопи

Богата понуда на лаптопи од светски познати произвoдители : Dell, HP, Asus, Lenovo, Acer и многу други...

Прочитај повеќе...

Софтверски решенија

Сигурни и докажани програми за сметководство и пресметка на плати.

Прочитај повеќе...

Сервис на хардвер

Сервис на десктоп и лаптоп компјутери, поправка на печатачи и многу други услуги, сигурно и поволно во сервисот на Софтмак.

Телевизори

Широка понуда на телевизори во продажниот салон на Софтмак.

Прочитај повеќе...

Клима уреди

Богата понуда на клима уреди по поволни цени - само во продавницата на Софтмак.

Прочитај повеќе...

Можност за плаќање на рати за купените конфигурации, лаптoпи, монитори... СофтМак го задржува правото на измена на цените.

MoneyGram во СофтМак

Со Money Gram можете да пратите и да примите трансфер на пари за 10 минути низ целиот свет

MoneyGram - меѓународен трансфер на пари
_______________________________
Dell Latitude 3510

Лаптоп Dell Latitude 3510

Само за 31 390 денари

Препорачуваме

 • Tablet Lenovo TAB2 A10-30"

 • Genesis Thor TKL 300

 • Nikon Coolpix B500

 • Лаптоп Dell Latitude 3510

 • Genius i405X EasyPen

 • Mini Wiraless Keyboard

 • A4Tech Bloody V8MA

 • Neon 350 Stereo Headset

 • Genius Speed Wheel 5Pro

 • Genius SW-HF5.1 4600

 • GX SW-G 2.1 2000 Bass Gaming SS

 • Walkie Talkie Set Olympia

 • Shreder PS 33T Olympia

 • Metrologic Bar-code reader MS9520

 • Avatec DPF-7008

 • Garmin nüvi 50 navigation device

Ценовници