phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Фискални апарати

Фискална каса Северец

СЕВЕРЕЦ е најевтина фиксна фискална каса на пазарот, која е погодна за работа во малопродажни места кои немаат потреба од поврзување со компјутер и софтверска апликација.

Прочитај повеќе.