phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Дополнителна компјутерска опрема и гаџети

Технолошки гаџети

Дронови

X-Drone GS

Спецификации

Transmitter 2.4 GHz (50-60 meters range)

6-axis Gyroscope

4 канали на работење

3 брзини

Можност за FlipRoll

Поместувачко LED осветлување

Можност за вградување на камера (не е вклучена во пакетот)

Изработено од ПВЦ и карбонски влакна

Големина: 33.5 x 33 x 7 cm

Можност за полнење на USB порта

Пакетот вклучува резервни пропелери

Користи 4 АА батерии (не се вклучени во пакетот)

----------------------------

Цена: 3 100 ден.

X-Drone Mini GS

Спецификации

Transmitter 2.4 GHz (50-60 meters range)

6-axis Gyroscope

4 канали на работење

Можност за FlipRoll

Вградено LED осветлување

Можност за вградување на камера (не е вклучена во пакетот)

Изработено од ПВЦ и карбонски влакна

Големина: 18 x 18 x 4.5 cm

Пакетот вклучува резервни пропелери

Користи 4 АА батерии (не се вклучени во пакетот)

----------------------------

Цена: 2 600 ден.

Влезни уреди

Тастатури

Глувчиња

Волани

Game-падови

Мултимедија

Звучници

Слушалки

Микрофони

Веб камери

USB Flash Меморија

Kingston

Verbatim

Maxell