phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Конфигурации

Basic     13 990 ден.

Процесор: Intel Celeron G5905

RAM: 8GB DDR4

SSD: 240 GB

MB: H510 / LGA1200

Графичка карта: интегрирана графичка

- ATX куќиште 700W, USB од предна страна, DVD RW +/-R 22x

- Тастатура, Оптички глушец ,SB: 7.1Ch, Звучници, LAN 10/100/1000 Mbps

Extreme     19 990 ден.

Процесор: Intel i3-10100

RAM: 8GB DDR4

SSD: 240 GB

MB: H510 / LGA1200

Графичка карта: интегрирана графичка

- ATX куќиште 700W, USB од предна страна, DVD RW +/-R 22x

- Тастатура, Оптички глушец, SB: 7.1Ch, Звучници, LAN 10/100/1000 Mbps

Basic Gamer    24 990 ден.

Процесор: Intel i5-10400F

RAM: 8GB DDR4

SSD: 240 GB

MB: H510 / LGA1200

Графичка карта: Nvidia GT730/2GB

- ATX куќиште 700W, USB од предна страна, DVD RW +/-R 22x

- Тастатура, Оптички глушец, SB: 7.1Ch, Звучници, LAN 10/100/1000 Mbps

Extreme Gamer    49 990 ден.

Процесор: Intel i7-11700F

RAM: 16GB DDR4

SSD: 240 GB

HDD: 1TB

MB: H510 / LGA1200

Графичка карта: Nvidia GTX 1650 / 4GB

- PCI-exp, DVI

- ATX куќиште + MS BASE 500, USB од предна страна, DVD RW +/-R 22x

- Тастатура, Оптички глушец, SB: 7.1Ch, Звучници, LAN 10/100/1000 Mbps

- Цените се со пресметан ДДВ 5%

- За плаќање во готово 5% попуст

- Поради зголемена фреквенција на промена на модели во продажба можни се измени и технички грешки во некои модели на конфигурации, нивните спецификации и цени.