phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Монитори

27"

SAMSUNG LS27F350FHUXEN

Спецификации

Големина: 27” (~68,6 cm), 16:9 Widescreen

Контраст: 1000:1 (Native)

Осветленост: 250cd/m²

Бои: 16.7 Million Colors

Време на одговор:4ms(GTG)

Агол на гледање:178 / 178 °

Тежина:4.8 kg

Максимална резолуција: 1920x1080 Full HD

Интерфејс: VGA, HDMI

Гаранција: 24 месеци

Цена: 12 990 ден.

За плаќање веднаш 12 390 ден.

24"

SAMSUNG LS24F350FHUXEN

Спецификации

Големина: 24” (~ 59.8 cm) 16:9 Widescreen

Контраст: 1000:1 (Native)

Осветленост: 250cd/m²

Време на одговор: 4ms(GTG)

Агол на гледање: 178° / 178°

Тежина: 3.3 kg

Максимална резолуција: 1920x1080 Full HD

Интерфејс: VGA, HDMI

Гаранција: 24 месеци

Цена: 8 390 ден.

За плаќање веднаш 7 990 ден.

SAMSUNG LC24F390FHUXEN (curved)

Спецификации

Големина: 24” (~ 59.8 cm) 16:9 Widescreen

Контраст: 1000:1 (Native)

Осветленост: 250cd/m²

Време на одговор: 4ms(GTG)

Агол на гледање: 178° / 178°

Тежина: 3.3 kg

Максимална резолуција: 1920x1080 Full HD

Интерфејс: VGA, HDMI

Гаранција: 24 месеци

Цена: 9 690 ден.

За плаќање веднаш 9 190 ден.

22"

PHILIPS 223V5LHSB2

Спецификации

Големина: 22” (~ 54.6 cm) 16:9

Контраст: 10.000.000 : 1 (Smart)

Осветленост: 250cd/m²

Агол на гледање: 170° / 160°

Тежина:3.77 kg

Време на одговор:5ms

Максимална резолуција: 1920x1080 FHD

Интерфејс: VGA, HDMI

Гаранција: 24 месеци

Цена: 5 790 ден.

За плаќање веднаш 5 490 ден.

BENQ GL2250

Спецификации

Големина: 21.5” (~54.6 cm),16:9 Widescreen

Контраст: 1000:1 (Native)

Осветленост: 250 cd/m2

Агол на гледање: 170 / 160 °

Тежина: 3.7 kg

Време на одговор: 5ms(GTG)

Максимална резолуција: 1920x1080 Full HD

Интерфејс: VGA, DVI-D

Останато: VESA 100x100, Senseye 3, Low Blue Light Mode

Гаранција: 36 месеци

Цена: 5 790 ден.

За плаќање веднаш 5 490 ден.

SAMSUNG LS22F350FHUXEN

Спецификации

Големина: 22” (~ 54.6 cm) 16:9 Widescreen

Контраст: 1000:1 (Native)

Осветленост: 200cd/m²

Агол на гледање: 170 / 160 °

Тежина: 2.8 kg

Време на одговор: 5ms(GTG)

Максимална резолуција: 1920x1080 Full HD

Интерфејс: VGA, HDMI

Гаранција: 24 месеци

Цена: 6 690 ден.

За плаќање веднаш 6 290 ден.

AOC E2280SWHN

Спецификации

Големина: 21.5”, 16:9

Контраст: 20.000.000:1 (DCR)

Осветленост: 200cd/m²

Агол на гледање: 90 / 65 °

Тежина: 2.8 kg

Време на одговор: 5ms

Максимална резолуција: 1920x1080 Full HD

Интерфејс: VGA, HDMI

Гаранција: 24 месеци

Цена: 5 690 ден.

За плаќање веднаш 5 390 ден.

18" - 21"

PHILIPS
193V5LSB 18.5" LED

Спецификации

Големина: 18.5” (~ 47 cm) 16:9 Widescreen

Контраст: 10.000.000:1 (Smart)

Осветленост: 200 cd/m2

Време на одговор:5ms

Максимална резолуција: 1366 x 768

Агол на гледање: 90° / 65°

Интерфејс: VGA

Гаранција: 24 месеци

Цена: 4 990 ден.

За плаќање веднаш 4 690 ден.

DELL E1916He
TN With WLED Backlight

Спецификации

Големина: 18.5” (~ 47 cm) 16:9 Widescreen

Контраст: 600 : 1 (Typical)

Осветленост: 200cd/m²

Време на одговор:5ms

Максимална резолуција: 1366x768 at 60Mhz

Интерфејс: VGA, DP (Display Port)

Гаранција: 36 месеци

Цена: 5 990 ден.

За плаќање веднаш 5 690 ден.

AOC
E970SWN LED

Спецификации

Големина: 19” (~ 47 cm) 16:9 Widescreen

Контраст: 20.000.000:1(DCR)

Осветленост: 250cd/m²

Време на одговор:5ms

Максимална резолуција: 1366x768 HD

Интерфејс: VGA

Цена: 4 490 ден.

За плаќање веднаш 4 250 ден.

Поради зголемена фреквенција на промена на модели во продажба можни се измени и технички грешки во некои модели на монитори, нивните спецификации и цени.