phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Дигитални апарати и камери

Nikon

Nikon Coolpix L31

Спецификации

Резолуција:16.1 MegaPixels

Објектив:5 х Оптички зум
4 х Дигитален зум

Екран:LCD 2.7” TFT AG

Видео:HD 720p

Меморија:27MB интегрирана меморија

Батерија: AA x 2 + Полнач Eneloop со 2 Rechargeable батерии

Останато:Nikon Торбичка + мемориска картичка Sandisk SD 4GB

Цена: 4 790 ден

За плаќање веднаш: 4 490 ден

Nikon Coolpix S3700

Спецификации

Резолуција:21.1 MegaPixels

Објектив:8 x Оптички зум
4 х Дигитален зум

Екран:LCD 2.7”

Видео:HD 720

Wi-Fi:Built In

Меморија:25 MB интер. меморија

Батерија:Rechargeable Li-ion Battery

Останато: Торбичка Nikon + Мемориска картичка Sandisk SD 4GB, Motion Blur Reduction, Vibration Reduction

Цена: 6 790 ден

За плаќање веднаш: 6 390 ден

Nikon Coolpix S2900

Спецификации

Резолуција:20.1 MegaPixels

Објектив:5 х Оптички зум, 10 х Дигитален зум

Екран:LCD 2.7”

Видео:HD 720p

Меморија:25MB интегрирана меморија

Батерија: Li-ion Rechargeable

Останато:Торбичка Nikon + Мемориска Карт. Sandisk SD 8GB Motion Blur Reduction Vibration Reduction (eVR)

Цена: 5 690 ден

За плаќање веднаш: 5 350 ден

Nikon Coolpix B500

Спецификации

Резолуција:16.1 MP CMOS Sensor

Објектив:40 х Optical Wide Zoom 4 х Digital Zoom

Екран:3" VGA Tilt LCD

Видео:Full HD 1080p

Батерија: AA x 4 батерии

Останато:

Motion Blur Reduction (Still Pictures)

Vibration Reduction (VR)

Built in Wi-Fi

Bluetooth

Вклучено: Lens Cap, Strap, USB Cable

Цена: 15 950 ден

За плаќање веднаш: 15 150 ден

Поради зголемена фреквенција на промена на модели во продажба можни се измени и технички грешки во некои модели на апарати и камери, нивните спецификации и цени.