phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Рачни часовници

CORDYS

CORDYS KIDS WATCH Zoom

Спецификации

Смарт детски часовник со екран на допир. Има голем број на сигурносни функции како што се:

- локација на моментално движење преку GPS

- историја на движење

- аларм

- SOS повик и др.

Се управува со помош на на бесплатна мобилна апликација SeTracker App.

Димензии: 1,2"

Резолуција : 240x240

Интерна меморија:32 MB

RAM меморија:32 MB

Цена: 2 490 ден.

Поради зголемена фреквенција на промена на модели во продажба можни се измени и технички грешки во некои модели на принтери и скенери, нивните спецификации и цени.