phone ++ 389 (0) 31437333 facebook mail

Скенери

Canon

Canon LIDE 120

Спецификации

Тежина: 1.6 kg

Димензии: 270 x 460 x 66 mm

Резолуција : 2400 x 4800 dpi

Површина на скенирање:216 х 297 mm

Интерфејс:High speed USB 2.0

Цена: 3 990 ден.

Поради зголемена фреквенција на промена на модели во продажба можни се измени и технички грешки во некои модели на принтери и скенери, нивните спецификации и цени.